Wireless Tower Acquisitions (1)-min
ADQUISICIÓ DE TORRES

Converteix la teva torre sense fil en capital

  • Per a promotors i propietaris de torres que busquen una injecció de capital
  • Solucions personalitzades per a satisfer les teves necessitats
  • Tancaments ràpids amb un comprador experimentat
TRANSPARÈNCIA. EXPERIÈNCIA. ORIENTACIÓ.

Què és l’adquisició de torres?

Una adquisició de torres es produeix quan un promotor o propietari ven la seva torre o cartera de torres a canvi d’un pagament únic. Unison adquireix torres en diferents fases del cicle de desenvolupament.

Els beneficis de la nostra transacció inclouen:

  • Obtenció de capital fiscalment eficient sense deute ni finançament
  • Reinvertir el capital en el futur desenvolupament d’actius
  • Eliminar les despeses d’explotació relacionades amb les torres
OFERIM EL MÀXIM VALOR PELS TEUS ACTIUS

Simplifiquem l’adquisició de torres

1

Pas 1 – Valoració

Treballa amb l’experimentat equip d’adquisició de torres de Unison per a determinar el valor de la teva torre o cartera de torres.

2

Pas 2 – Diligència

L’equip de Unison revisa els atributs financers, operatius i de compliment necessaris de la teva torre o cartera de torres i estructura la transacció per a complir els teus objectius i terminis.

3

Pas 3 – Tancament

Finalització del procés de finançament i tancament. Unison s’encarrega de les notificacions posteriors al tancament i dels assumptes relacionats amb la transferència d’actius, alliberant-te perquè puguis centrar-te en les teves prioritats empresarials actuals.

AVALUA EL TEU ACTIU

Sol·licita una cotització per al teu actiu d’infraestructura sense fil

Completa el formulari a continuació i un expert d’InfraEspaña es posarà en contacte amb tu per a avaluar el teu arrendament.

"*" indicates required fields

Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.

TU TENS PREGUNTES. NOSALTRES TENIM RESPOSTES.

Preguntes freqüents sobre l’adquisició de torres

La venda de la teva torre pot reportar-te molts potencials avantatges, com la realització immediata del valor a llarg termini del teu actiu, l’optimització del tractament fiscal dels teus ingressos i la reducció del risc de rescissió del contracte d’arrendament. La raó més freqüent per la qual els propietaris de torres venen a Unison és rebre un capital fiscalment eficient i lliure de riscos per a invertir en el seu negoci principal i eliminar les obligacions i despeses associades a la propietat de la torre.

Al invertir en molts emplaçaments amb diferents atributs, Unison pot distribuir el risc de pèrdua de qualsevol actiu entre una cartera d’actius. Aquesta perspectiva ens permet oferir el major valor possible per cada actiu adquirit i traslladar a cada client els avantatges d’una cartera ajustada al risc.

Unison compta amb dècades d’experiència brindant solucions de confiança i personalitzades als propietaris. Ens comprometem a oferir el màxim valor possible als nostres clients i ens enorgullim de la nostra transparència, experiència i orientació al llarg de tot el procés.